Aromikippo rules ;)

Kävin varajääkaapilla ja yllätys yllätys! Siellä oli paketti luuttomia possunkyljyksiä. Minä en mitään viitti ruveta paistelemaan ja käryyttämään keittiössä, niin ei muuta ku sähköpata käyttöön.

Luuttomat porsaankyljykset

Resepti siis:
6 luutonta possunkyljystä
suolaa
jauhettua pippuria vaikka pippurimyllyssä tai si mikäseon... maustepippuria vähän
(kai tuonne vois heittää vaikka laakerinlehden, mutten muistanu)

Aijoo! Mulla oli tuoreita herkkusieniä muutama (5-6), puolitin ne ja laitoin ne pataan noitten kyljyksien alle. Niinhä se olikin tällä kertaa :)

Asettelin nuo kyljykset sillai lomittain padan pohjalle, että kypsyisivät tasaisesti. Päälle vähä suolaa ja sitte vielä pippurimyllyllä rouhin pippuria sekaan. Kansi päälle. Yleensäkin mä käytän tota "SLOW" eli hidasta säätöä, kun eipä mulla oo kiire ton kanssa. Ja mun mielestä se on pehmosempi ja makeempi kun antaa hitaalla muhia.

Tästä on aikaa ny tuntikausia enkä oo keittiössä käynyt. Hmmm... Tuoksuu kyl hyvälle.

PS. Tohon vois noitten kyljyksien alle silppua sipulia ja/tai muutaman porkkanan ni kypsyisivät siellä hissukseen ja sitte siitä liemestä saa naminami pohjan kastikkeelle. Juu! Kastike toki tehdään si Bistosta!